Servicebeskrivelse og brugerens rettigheder

Loppebooking (Kotikirppu) har udviklet denne service til brug for kunder og ejere hos loppesupermarkeder. Loppebooking-service (senere ”service”) har nedenstående betingelser. Servicen indeholder reservation af borde, muligheden for at følge op på salget, funktionen til at skabe prismærker, kassesystemet samt forskellige rapporteringsfunktioner.

For at kunne bruge denne service, skal du registrere dig. Ved at registrere dig accepterer du vores betingelser. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua lain ja hyvän tavan mukaisesti. Kirpputorin asiakkaille Palvelu on maksuton.

For kunder/sælgere hos loppesupermarked er servicen gratis. Alle rettigheder tilhører Loppebooking (Kotikirppu) og/eller dets samarbejdspartnere. Alle rettigheder til systemet tilhører systemudbyderen og/eller udbyderens samarbejdspartnere. Servicen ejes af

Som ejer af et loppesupermarked kan du få en lisens til brug af Loppebooking.

Registrering

Bruger af Loppebooking oplyser sit navn, sin email-adresse og sit telefonnummer i forbindelse med registrering. Loppebooking danner et password, som bruger senere kan rette som man ønsker. Som brugernavn bruger man sin email-adresse. Bruger er selv ansvarlig for, at ikke oplyse password til andre, og er selv ansvarlig for alt som bliver lavet i forbindelse med brug af eget login. Brugeren er selv ansvarlig for det som hans/hendes brugeradgang bliver anvendt til.

Drift og vedligeholdelse af Loppebooking

Serviceudbyderen har ret til at ændre og forbedre struktur og indhold i denne service. Udbyderen stræber efter at informere om alle relevante ændringer og eventuelle drifsstop. Ændringerne træder i kraft så snart de er lavet.

Servicen kan bruges 24 timer i døgnet via hjemmesiden. Serviceudbyderen kan ikke garantere at der ikke vil ske forstyrrelser i drift eller at der ikke vil ske fejl. Udbyderen er ike ansvarlig for eventuelle skader som drifsstop eller fejl kan medføre. Udbyderen har til enhver tid ret til fjerne servicen eller dele af servicen fra brug.

Erstatningsansvar

Serviceudbyder er ikke ansvarlig for driftsstop og eventuelle tab/skader som skyldes tekniske fejl, vedligeholdelse eller opdateringer. Serviceudbyder er heller ikke ansvarlig hvis indhold og oplysninger i Loppebooking ændrer sig eller er forsinket pga ovenstående begivenheder.

Lovgivning

For at tolke brugervilkår bruges Dansk lovgivning.

Ikræfttrædelse og ændringer i betingelserne

Disse betingelser træder i kraft allerede fra opdateringerne (nævnt tidligere) og gælder indtil videre. Udbyderen har ret til at ændre betingelserne. Nye betingelser vil gælde fra når de bliver offentliggjort her på siden.

Aftalens ophør

Begge parter kan til enhver tid afbryde samarbejde. Bruger afbryder samarbejdet ved at bede serviceudbyder med at slette sig fra systemet. Serviceudbyderen kan til enhver tid stoppe med at tilbyde denne service eller dele af denne service. Skulle det ske, vil serviceudbyderen give besked via systemet eller via en anden kanal som udbyderen finder relevant.

Registrering af oplysninger

Navn på database

Loppebooking kunderegister

Webadresse på database

www.loppebooking.dk

Ansvarlig for database

Mette Puromäki
www.kotikirppu.fi

Databasen vedligeholdes af

Mette Puromäki
mette.puromaki@kotikirppu.fi

Formål og kilder til information hos database

Oplsyninger på kunden/brugeren af denne service registreres i denne database. Vi overholder Persondatalovens paragraf 28 i bevaring og behandling af al information i databasen.

Personoplysningerne samles ind i forbindelse med registring og brug af denne service.

Formål med databasen er at skabe og vedligeholde kunderelationer hos kunden og loppesupermarkedet. Oplysninger i databasen bruges til at gennemføre bookinger, til at idenfiere brugere og til at bruge andre funktioner i systemet. Vi giver oplysninger på de enkelte kunder til en 3. part og bruger oplysninger til andre formål på en måde så kunden ikke kan genkendes. Serviceudbyderen kan behandle personoplysninger alene eller sammen med serviceudbyderen.

Rettigheder for dig som er registreret i databasen

Tjek af database:
Den registrerede har ret til at få vide hvilke oplysninger vi har registreret på ham/hende. Det er omkostningsfrit en gang om året. Ønsker du at se hvilke oplysninger registret har på dig, kan du skrive til Mette.puromaki(a)kotikirppu.fi. I forbindelse med din forespørgsel skal du nævne hvilken database du ønsker at vi kigger på.

Kontakt os altid via Send email til mette.puromaki@kotikirppu.fi. Beskriv på engelsk hvad din henvendelse drejer sig om. Omkring oplysningerne

Rette oplysninger:
Ejeren af database retter, fjerner eller supplerer forkerte, unødvendige eller forældrede oplysninger.

Ejeren gør det enten selv eller efter forespørgsel fra den registrerede. Ønsker du rettelser eller til at få fjernet dine oplysninger, send en email til mette.puromaki(a)kotikirppu.fi.

Oplysninger i databasen:
Fornavn
Efternavn
Email
Telefonnummer
Desuden er der et password som systemet danner og som brugeren senere kan rette.
Oplysninger om systemets brug
Andre oplysninger som brugeren taster ind i systemet eller har givet med sin samtykke

Beskyttelse af databasen

Kundedatabasen er kun tilgænglig for personer som har relevans for databasen. Loppesupermarkedet som brugeren er tilknyttet til har adgang til databasen. Databasen eksisterer kun elektronisk og ligger på en server. Databasen er beskyttet med individuelle koder, passworde og brugerrettigheder. Efter behov kan der gives adgang til databasen til en person eller virksomhed som skal vedligeholde eller udvikle systemet. Personer, som behandler oplysninger har tavhespligt, og det er strafbart for dem at give oplysninger for 3. part.

Videregive oplysninger

Oplysninger i databasen kan gives til ejeren af et loppesupermarked som bruger systemet.

Tampere 28.6.2016

Mette Puromäki
Seneste opdatering 28.6.2016